Sfaturi Utile Despre INS și Outs De Fotbal

Dacă doriți să aflați puteți deveni un jucator de fotbal mult mai bine, atunci sunteți pe cale de a afla unele sfaturi minunat. Trebuie să exersezi și trebuie să fii pasionat. Citiți mai departe pentru a afla să devină un jucator de fotbal mai bine.

Pene cumperi are o multime de a face cu nivelul de capacitatea pe care îl joc la. Jucătorii noi ar trebui să obțineți clește din plastic sau sintetic. Cu toate acestea, dacă ați fost joc pentru un timp, pene metalice se va potrivi nivelul de calificare mai mult.

Încercați să utilizați elementul de surpriza pe adversarii. Încearcă să nu-ți faci mișcările atât de evidente. De exemplu, încercați să puneți mingea aproape de partea din spate a liniei de apărare anterioare în timp ce coechipier ruleaza pentru a primi asistență. Apoi, încercați să schimbați ritmul de rulare, incepand rapid până când adversarul vine la tine, apoi oprirea. Ei vor opri prea, care vă oferă timp pentru a crește ritmul din nou, astfel încât acestea sunt lăsate ancorate.

Stai cu ochii pe ambele capete ale câmpului, chiar și atunci când ești la mijloc. Ar trebui să fiți gata să primiți mingea dintr-o parte și să o transferați imediat pe cealaltă parte. Știu în orice moment în cazul în care apărătorii și orice jucători deschiși sunt.

Învață să folosești toate suprafețele de pe picior când joci fotbal. Când dribleze rapid, de multe ori utilizați numai talpa și partea din față a piciorului. Pentru a mai bine dribbling dumneavoastră, să învețe să folosească în mod corespunzător în afara și în interiorul ambelor picioare. Acest lucru vă permite să taie mingea de presiune apărător mult mai ușor, cu mai mult control.

Dacă ești portar, trebuie să înveți să stai jos. Prin învățarea de a rămâne scăzut și echilibrat, va fi capabil de a bloca cele mai multe fotografii. Fiți gata să se fandare spre fiecare parte a obiectivului. Acest lucru este cel mai bine realizat prin răspândirea picioarele aproximativ lățimea umăr în afară și apoi lunging spre atunci când este lovit.

Când joci fotbal, este important pentru tine de a lua decizii împărțite și să joace mingea foarte repede. Dacă luați pentru a mult timp să se gândească la fiecare dintre piesele tale, acest lucru va permite echipei adverse să se năpusti în și să preia controlul de.

Dacă doriți să primiți o trecere în fotbal, du-te la un loc deschis al câmpului. Tu ar trebui să fie în mod constant în mișcare, chiar și atunci când nu aveți mingea. Acest lucru vă oferă o oportunitate de a găsi un loc unde puteți primi un permis strategic, și, eventual, un shot pe obiectiv.

Pantofi De Fotbal

Înainte de a investi în prima pereche de pantofi de fotbal, luați în considerare tipul de câmp pe care îl veți juca. Dacă vă jucați în interior, cel mai probabil, veți avea nevoie de o pereche de pantofi de fotbal de cauciuc-soled, mai degrabă decât cleats. Pentru cele mai multe suprafețe naturale, optați pentru despicate sau ferme de sol. Distanțele dure și cele multisolului sunt potrivite pentru suprafețele care sunt dure sau naturale, ar fi gazon.

Cu aceste informații acum la îndemână, aveți unele sfaturi de mare pentru a utiliza în următorul joc de fotbal. Arată echipa ta pe care le-au îmbunătățit și sunt un jucator de fotbal mai bine din cauza acestui sfat. Încercarea de a juca fotbal nu este prea simplu, dar vă va aduce o mulțime de bucurie.