Ce Trebuie Să știți Despre Jocul De Fotbal

Fotbalul este la fel ca orice alt sport atunci când vine vorba de a fi un jucator mai bun. Este nevoie de determinare și practică. De asemenea, implică un set de aptitudini care pot fi obținute doar de fapt joc. Acest articol vă oferă câteva sfaturi pentru a vă ajuta să câștige aceste aptitudini pentru a deveni un jucator de fotbal as.

Pentru a face tranziția de la primirea mingea la conducerea mai fluid, nu capcana sau opri mingea complet. În schimb, ca mingea se apropie, scopul de a face contactul cu partea de sus sau de mijloc a mingii, apoi atingeți-l în direcția în care doriți să meargă și să continue să manevra în jos pe teren.

Intreaba-te ce poti face pentru a ajuta echipa ta. Dacă sunteți unul dintre cei mai calificați jucători de pe teren, preia conducerea și acționează ca un creator de joc. În cazul în care alți jucători sunt mai calificați și experimentați decât tine, puteți fi mult mai util prin sprijinirea lor.

Întotdeauna au un plan pentru ceea ce va face cu mingea atunci când este trecut la tine. Anticipati cea mai buna miscare, fie ca este vorba de o trecere scurta sau lunga, sau de o lovitura la obiectiv. Nu fi evident despre mișcările pe care le va face. Elementul surprizei este important pentru păstrarea mingii protejate.

Când jucați fotbal, mutați mingea mai mult decât corpul. Acest lucru vă poate ajuta să Economisiți energie. Dacă sunteți difuzate în jos pe teren frecvent, veți fi obosit devreme în joc. Țineți minte că mingea întotdeauna se mișcă mai repede decât tine. E mai bine s-o miști mai repede decât să te miști cu ea. Economisi energie pentru atunci când aveți nevoie pentru a rula.

Ar trebui să vă simțiți confortabil să indicați problemele celorlalți membri ai echipei, chiar dacă v-ați alăturat recent echipei. Sugerați unele strategii noi sau să atragă atenția asupra greșelilor pe care le-ați observat. O echipă poate beneficia de obicei dintr-o perspectivă nouă asupra strategiilor și obiceiurilor pe care le-au adoptat.

Învață să întinzi apărarea. Puteți monta un atac eficient de a avea cel mai bun jucator rula cu mingea în timp ce trei-patru jucători rula alături de la distanță. Echipa opusă va trebui să folosească trei până la patru dintre inculpații lor pentru a acoperi toate alergătorii și pentru a preveni trece.

Pantofi De Fotbal

Înainte de a investi în prima pereche de pantofi de fotbal, luați în considerare tipul de câmp pe care îl veți juca. Dacă vă jucați în interior, cel mai probabil, veți avea nevoie de o pereche de pantofi de fotbal de cauciuc-soled, mai degrabă decât cleats. Pentru cele mai multe suprafețe naturale, optați pentru despicate sau ferme de sol. Distanțele dure și cele multisolului sunt potrivite pentru suprafețele care sunt dure sau naturale, ar fi gazon.

Acum, că ați citit doar câteva trucuri noi pentru a încerca, ia timp pentru a le încerca. Apuca mingea și să ia pe teren cu aceste trucuri noi. Invitați niște prieteni pentru o după-amiază de antrenament și distracție. Partajați-vă noi competențe cu ei și apoi le practică împreună, astfel încât să le puteți folosi pentru a câștiga jocul următor.