Ce Trebuie Să știți Despre Fotbal Joc

Oricine poate deveni un bun jucator de fotbal cu unele practici. Vrei doar să începi să joci fotbal? Indiferent de nivelul de expertiză, puteți afla mai multe despre fotbal citind următorul articol. Citiți mai departe pentru mai multe informații.

Nu ezitați să cereți pentru, dacă vă simțiți ca tine sunt într-o poziție bună. Unii jucători tind să se concentreze în întregime pe ceea ce este direct în fața lor și uitați să păstreze tac de unde colegii lor de echipă sunt. Desenați-le atenția fluturând brațele sau cerând mingea.

Nu te îndrepta spre obiectiv, decât dacă crezi că poți face ceva cu adevărat. Caută o persoană în echipa ta care este într-o poziție bună dacă câmpul nu este deschis. Tu nu ar trebui să încerce să înscrie obiectivul tine; trece mingea la un alt jucător în schimb.

Chiar dacă echipamentul de fotbal este foarte scump, aveți nevoie de ea pentru a fi complet în siguranță în timp ce joci. Dacă cumpărați echipamente sub-par, sau dacă nu reușesc să cumpere ceva de care aveți nevoie, s-ar putea obține rănit. Facturile spitalului vor costa mult mai mult decât costul echipamentelor decente.

Când începe prima joc de fotbal, asigurați-vă că pentru a începe lent. Mulți oameni văd fotbal ca un joc foarte rapid-paced, dar asta e doar după ce ați practicat suficient. Trebuie să înveți forma și mișcările potrivite pentru a începe cu. Făcând aceste lent vă poate ajuta să învețe să le facă în mod corespunzător. Puteți ridica viteza în timp ce practica și de a lua mai confortabil cu ei.

Fiți conștienți de faptul că mingea poate veni la tine în orice moment în timp. Asta înseamnă că trebuie să fii pregătit să-l primești, sau riști să ai posesia mingii transferate celeilalte echipe. Dacă sunteți în mod constant în mișcare, și umplute cu energie, cealaltă echipă va trebui să intensifice jocul lor pentru a se potrivi entuziasmul tau.

Învață să dribleze eficient. Pentru a menține mingea în control în orice moment, ține mingea aproape de tine și atingeți ușor mingea folosind interiorul și în afara picioarelor. Ține-ți ochii pe pentru cele mai bune rezultate și de a proteja mingea prin utilizarea corpului pentru a menține adversarii departe.

Puterea de formare este o parte importantă a oricărui jucător de fotbal practică. Pentru formarea eficientă a rezistenței se concentreze asupra mușchilor coapsei și gambei, împreună cu mușchii de bază. Mușchii de bază vă ajută să mențină echilibrul în timp ce coapsele și mușchii gambei vă ajută să lovi cu piciorul mai greu și mai departe decât adversarii care nu puterea de tren.

Pantofi De Fotbal

Înainte de a investi în prima pereche de pantofi de fotbal, luați în considerare tipul de câmp pe care îl veți juca. Dacă vă jucați în interior, cel mai probabil, veți avea nevoie de o pereche de pantofi de fotbal de cauciuc-soled, mai degrabă decât cleats. Pentru cele mai multe suprafețe naturale, optați pentru despicate sau ferme de sol. Distanțele dure și cele multisolului sunt potrivite pentru suprafețele care sunt dure sau naturale, ar fi gazon.

Sperăm că, puteți îmbunătăți modul în care joci fotbal datorită acestui articol. Oamenii de orice vârstă se pot bucura de fotbal. Gândește-te să te joci cu prietenii și familia. Utilizați sfaturi în această piesă pentru a deveni un jucator mai bun.