Ce Ar Trebui Să știți Dacă Sunteți De Gând Să Joace Fotbal

Pentru o vreme ai jucat fotbal și a continuat să învețe mai multe trucuri joc și tehnici. Acum, este timpul pentru a păstra de învățare, și acest articol este aici pentru a ajuta. Continuați lectură, și urmați sfatul care este înainte de a vă astfel încât să puteți pas până joc în viitor.

Partea din va lovi cu piciorul este crucială în fotbal. Dacă lovești prea sus pe, nu va merge prea departe. Pe de altă parte, lovind partea de jos a mingii va face doar să meargă ridicat în aer. Cel mai bine e să țintești spre mijloc.

Fii rapid cu deciziile pe teren. Ar trebui să scapi de cât de repede îl primești. Dacă nu se poate face ceva se întâmplă după două atingeri, mingea ar trebui să fie trimis pe. Dacă alegeți să-l păstrați, veți pierde, probabil, sau cauza echipa ta să-și piardă avânt sale.

Ecranarea este o abilitate importantă de fotbal. Practica cu o altă persoană, și încercați dribling mingea în jurul într-un pătrat. Încurajați cealaltă persoană să încerce să ia mingea. Pentru a avea succes, asigurați-vă că corpul dumneavoastră rămâne între adversarul tău și mingea. Cu cât exersezi mai mult, cu atât vei fi mai bun în joc.

Încercați să utilizați elementul de surpriza pe adversarii. Încearcă să nu-ți faci mișcările atât de evidente. De exemplu, încercați să puneți mingea aproape de partea din spate a liniei de apărare anterioare în timp ce coechipier ruleaza pentru a primi asistență. Apoi, încercați să schimbați ritmul de rulare, incepand rapid până când adversarul vine la tine, apoi oprirea. Ei vor opri prea, care vă oferă timp pentru a crește ritmul din nou, astfel încât acestea sunt lăsate ancorate.

Atunci când practica fotbal, încercați întotdeauna să practice cu jucători care sunt mai calificați decât tine. Acest lucru vă va ajuta să câștige experiență, în timp ce provocare-te pentru a juca mai bine. Jucătorii mai în vârstă vă pot ajuta, de asemenea, să vă ghideze și să vă ofere sfaturi pe care le-au învățat de-a lungul anilor pentru a vă întări jocul.

Dacă sunteți un începător și nu știți prea multe despre fotbal, cel mai bun mod de a învăța un pic mai mult este de a viziona unii jucători în acțiune. Tu ar trebui să meargă pentru a viziona un joc local, și dacă nici unul sunt disponibile puteți viziona câteva jocuri care aer la televizor.

Pantofi De Fotbal

Înainte de a investi în prima pereche de pantofi de fotbal, luați în considerare tipul de câmp pe care îl veți juca. Dacă vă jucați în interior, cel mai probabil, veți avea nevoie de o pereche de pantofi de fotbal de cauciuc-soled, mai degrabă decât cleats. Pentru cele mai multe suprafețe naturale, optați pentru despicate sau ferme de sol. Distanțele dure și cele multisolului sunt potrivite pentru suprafețele care sunt dure sau naturale, ar fi gazon.

Fotbalul este totul despre îndemânare, practică și distracție. Trebuie să dedice timp pentru a învăța sportul, și aveți nevoie pentru a fi sigur că faci ceea ce este necesar pentru a păstra tot mai bine. Păstrați sfatul pe care le-ați citit în minte ca să începeți să vă gândiți puteți fi jucător de fotbal visezi să fie.