Căutând Cunoștințe Despre Fotbal? Ai Nevoie Pentru A Citi Acest Articol!

Fotbalul este unul dintre cele mai iubite sporturi din lume. Sute de milioane de oameni se bucură de vizionarea și de a juca acest joc. Cu cât știi mai multe despre fotbal, cu atât vei scăpa mai mult. Dacă doriți să fie în măsură să joace ca argumente pro, utilizați următoarele sfaturi.

Comunicarea este foarte importantă pe terenul de fotbal. Folosind cuvinte scurte sau fraze, ar fi turn, vă poate ajuta și colegii dumneavoastră să joace un joc mai coeziv. În special, fiind verbal ca ritmul de joc preia poate într-adevăr să vă ajute să „joace mai inteligent” și în cele din urmă câștiga jocul.

Recunoaște că modul în care trece mingea la altcineva are sens. De exemplu, o trecere greu indică un sentiment de urgență, și poate spune jucătorului că cineva vine pe ele. Un soft Pass indică adesea că doriți ca jucătorul să se retragă spre tine un pic. Poți spune multe pe teren, chiar și fără cuvinte.

Găsiți inspirația pentru a vă îmbunătăți jocul urmărind un meci profesionist la TV. Pe măsură ce urmăriți, analizați și defalcare jocul pentru a determina de ce jucătorii iau deciziile pe care le fac. Acest lucru vă va ajuta să învețe strategia și tacticile utilizate în joc și de a îmbunătăți luarea deciziilor pe teren.

Pentru a efectua la cel mai înalt nivel de pe teren trebuie să fie hidratat în mod corespunzător. Începeți să creșteți aportul de fluide cu 24 de ore înainte de meci. Nu puteți consuma suficientă apă în timpul meciului pentru a înlocui toate fluidele pe care le pierdeți în timpul redării, deci trebuie să obțineți un avans.

Ar trebui să încercați luarea unei decizii cu privire la următoarea mutare înainte de a primi chiar mingea. Dacă vedeți că un jucător este pe cale să vă treacă mingea, evaluați-vă situația rapid. Încercați să găsiți un alt jucător puteți trece mingea la și să acorde o atenție în cazul în care inculpați sunt.

Fotbalul este un sport de echipă, deci este important să cooperezi cu echipa ta pentru a lucra ca o singură unitate, în loc de jucători singuri. Dacă cineva e deschis, pasează mingea. Încercarea de a face totul poate sfârși prin a răni echipa ta, și, în esență, pierde jocul. Lucrând împreună ca o echipă este cel mai bun mod de a câștiga jocuri.

Ai răbdare. Când te aștepți mai puțin, ceva se va deschide pe teren. Continuă să treci mingea și Vezi ce se întâmplă. Dacă încercați să graba ceva, sunteți mult mai susceptibile de a face o greșeală sau transferul custodia mingea. Dacă vă luați timp, sunteți mult mai susceptibile de a fi de succes.

Pantofi De Fotbal

Înainte de a investi în prima pereche de pantofi de fotbal, luați în considerare tipul de câmp pe care îl veți juca. Dacă vă jucați în interior, cel mai probabil, veți avea nevoie de o pereche de pantofi de fotbal de cauciuc-soled, mai degrabă decât cleats. Pentru cele mai multe suprafețe naturale, optați pentru despicate sau ferme de sol. Distanțele dure și cele multisolului sunt potrivite pentru suprafețele care sunt dure sau naturale, ar fi gazon.

Fie că sunteți un jucător de fotbal grave, sau vă place doar un joc de preluare la sfârșit de săptămână, sfatul pe care le-ați citit doar vă poate ajuta să vă îmbunătățiți jocul. Înainte de mult timp, veți observa o îmbunătățire marcată în abilitățile dumneavoastră. Pune aceste sfaturi pentru a lucra, astfel încât să puteți deveni un jucator mai bun.