Bucurați-vă De Fotbal Mai Mult Prin Utilizarea Acestor Sfaturi

Devenind un jucător de fotbal mai bun este la fel ca orice altceva în viață. Trebuie să înveți bazele și apoi să exersezi. De asemenea, trebuie să învețe noi abilități de-a lungul drumului. Iată câteva modalități noi de a vă ajuta să deveniți jucătorul câștigător pe care l-ați încercat întotdeauna să fiți.

Încercați împingând mingea cu interiorul piciorului, dacă aveți nevoie să-l apere. Acest lucru vă va oferi mai mult control și face greu pentru apărător să-l fure de la tine. Utilizați întregul corp pentru a scut mingea de la apărător și căutați un alt jucător puteți trece mingea la.

Când începe prima joc de fotbal, asigurați-vă că pentru a începe lent. Mulți oameni văd fotbal ca un joc foarte rapid-paced, dar asta e doar după ce ați practicat suficient. Trebuie să înveți forma și mișcările potrivite pentru a începe cu. Făcând aceste lent vă poate ajuta să învețe să le facă în mod corespunzător. Puteți ridica viteza în timp ce practica și de a lua mai confortabil cu ei.

Graba de a obiectivului este foarte tentant, dar trebuie să vă asigurați că aveți unele de rezervă în primul rând. Nu montați un atac decât dacă aveți cel puțin un jucător pe fiecare parte. Ai nevoie pentru a salva mingea cu o trecere rapidă la o parte, în cazul în care apărătorii prea multe aproape de pe tine.

Când jucați fotbal, mutați mingea mai mult decât corpul. Acest lucru vă poate ajuta să Economisiți energie. Dacă sunteți difuzate în jos pe teren frecvent, veți fi obosit devreme în joc. Țineți minte că mingea întotdeauna se mișcă mai repede decât tine. E mai bine s-o miști mai repede decât să te miști cu ea. Economisi energie pentru atunci când aveți nevoie pentru a rula.

Surpriza este un instrument util atunci când pe teren de fotbal. De exemplu, uita-te la dribling la dreapta, și apoi trece la stânga. Adversarul poate fi prins de pază, oferindu-vă coechipierii un avantaj. Deși la început coechipierii tăi s-ar putea să nu știe ce se întâmplă, în cele din urmă se vor obișnui cu tehnica ta.

Ai răbdare. Când te aștepți mai puțin, ceva se va deschide pe teren. Continuă să treci mingea și Vezi ce se întâmplă. Dacă încercați să graba ceva, sunteți mult mai susceptibile de a face o greșeală sau transferul custodia mingea. Dacă vă luați timp, sunteți mult mai susceptibile de a fi de succes.

Pantofi De Fotbal

Înainte de a investi în prima pereche de pantofi de fotbal, luați în considerare tipul de câmp pe care îl veți juca. Dacă vă jucați în interior, cel mai probabil, veți avea nevoie de o pereche de pantofi de fotbal de cauciuc-soled, mai degrabă decât cleats. Pentru cele mai multe suprafețe naturale, optați pentru despicate sau ferme de sol. Distanțele dure și cele multisolului sunt potrivite pentru suprafețele care sunt dure sau naturale, ar fi gazon.

Acum, că aveți unele abilități noi pentru a încerca, apuca mingea și începe practicarea. apoi aduna niște prieten și Share aceia Tips. face parte dintr-o echipă câștigătoare ia practică și munca în echipă. Deci, du-te pe teren și începe practicarea abilitățile dumneavoastră noi, astfel încât să puteți ajuta conduce echipa ta la victorie.